Офіційний сайт Федорівської сільської ради Пологівського району Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Учні Федорівської ЗОШ запрошують вас стати частинкою культурно - освітнього проєкту "Відкривай Україну"

Шановні жителі села, запрошуємо вас стати частинкою культурно - освітнього проєкту "Відкривай Україну"
Ми Тінейджери. Енергійні та завзяті учні, які вирішили реалізувати проєкт "Озеленення крізь призму смартфонів". Нашою метою є показати вам, що карантин можна провести з користю, а саме - зайнятися озелененням власної території. Озеленення – це справа, яка не тільки подарує вам цікаве заняття на час карантину, а й сприятиме естетичній насолоді та покращенню якості повітря та вигляду вашої території. Ми взяли на себе велике завдання – сприяти цьому, мотивувати вас, заохочувати. Наша команда створила блог в мережі інстаграм(https://instagram.com/_ozelenenya_?igshid=112tk7v40bkd4). Ця сторінка є важливим моментом в реалізації нашого проєкту, тому запрошуємо всіх охочих в нашу родину, адже тут ви зможете :
1.Знайти корисні матеріали та цікавинки, які допомагатимуть вам більше дізнатися про рослинки, квіти і загалом про всіх зелених друзів.
2. Хочеться помилуватися гарним краєвидом, але через карантин щодня бачиш лише банальний вид зі свого вікна? Тоді вам до нас. На вас чекають привабливі публікації фотознімків природи, які будуть не тільки милувати око , а й надихати до змін навколо себе.
Ви завжди зможете приєднатися до нашої загальної спільноти та поділитися успіхами, порадитися і порадити.
Вас чекають прямі ефіри з учасниками команди, які розповідатимуть багато пізнавального про способи озеленення.
Наш «зелений контент» буде розбавлений тематичними мемами, які не дозволять вам сумувати.
Нині, як ніколи, нам важлива ваша підтримка. Ми закликаємо об'єднатися ентузіазмом і зайнятися корисною справою, яка покладе початок змінам довкола та всередині нас

Четвер, 14 Травня 2020 16:08 | Переглядів: 495