Офіційний сайт Федорівської сільської ради Пологівського району Запорізької області

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

ІНСТИТУТ ВІЙСЬКОВО-МОРСЬКИХ СИЛ НУ "ОМА" ЗАПРОШУЄ НА НАВЧАННЯ МОЛОДЬ

Україна – морська держава і їй потрібні професійні військові моряки.

Сьогодні в умовах широкомасштабної збройної агресії Військово-Морські Сили продовжують працювати над обороноздатністю країни та потребують нарощування чисельності особового складу, який дозволить забезпечити захист інтересів держави і дати відсіч загрозам з морських напрямків на Чорному та Азовському морях.

Інститут Військово-Морських Сил – єдиний заклад України, який готує фахівців для Військово-Морських Сил Збройних Сил України.

Інститут Військово-Морських Сил готує військових фахівців за спеціалізаціями: “Корабельна зброя та засоби навігації”, “Пошуково-рятувальні та водолазно-аварійні роботи на морі”, “Корабельні енергетичні установки”, “Берегове ракетно - артилерійське озброєння”, “Корабельне радіотехнічне озброєння та засоби зв’язку”, “Морально-психологічне забезпечення у підрозділах, на кораблях Військово-Морських Сил”.

Всі флотські спеціальності відкриті й для дівчат, які проходять вступну кампанію на загальних засадах.

До Інституту Військово-Морських Сил приймаються громадяни України віком від 17 до 30 років, які виявили бажання служити у Збройних Силах України, відповідають установленим вимогам проходження військової служби та мають повну середню освіту.

Вступні випробування: психологічне обстеження, оцінка рівня фізичної підготовленості, заключний медичний огляд військово-лікарською комісією.
КУРСАНТИ ІНСТИТУТУ ВІЙСЬКОВО-МОРСЬКИХ СИЛ ЗАБЕЗПЕЧУЮТЬСЯ ПРОЖИВАННЯМ, ХАРЧУВАННЯМ, ФОРМОЮ ОДЯГУ ТА ГРОШОВИМ УТРИМАННЯМ.
Випускники Інституту Військово-Морських Сил проходять службу в частинах і підрозділах Військово-Морських Сил, Сил спеціальних операцій ЗС України, морській охороні ДПСУ, Національній гвардії та інших складових Сил оборони.

Інститут Військово-Морських Сил співпрацює з багатьма морськими навчальними закладами, а курсанти мають можливість навчатися за кордоном: у Сполучених Штатах Америки, Великій Британії, Федеративній Республіці Німеччина, Французькій Республіці, Литовській Республіці, Республіці Польща, Республіці Болгарія, Республіці Румунія.

Основні критерії відбору кандидатів для участі у міжнародних програмах: успішність навчання, високий рівень знань з іноземної мови.

ЗРОБИ СВІЙ ВИБІР, ОБИРАЙ ШЛЯХ ОФІЦЕРА НАЦІОНАЛЬНОГО ФЛОТУ УКРАЇНИ! Більше інформації за посиланням: http://www.onma.edu.ua/perelik-dokumentiv-dlya-vstupu



Четвер, 11 Січня 2024 11:05 | Переглядів: 249