Офіційний сайт Федорівської сільської ради Пологівського району Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

Розпорядження сільського голови


У К Р А Ї Н А
ФЕДОРІВСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
ПОЛОГІВСЬКОГО РАЙОНУ ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ
Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
сільського голови Федорівської сільської ради

від 17.03.2020 року
№ 12-О
с. Федорівка

Про деякі питання реалізації
карантинного режиму на
території Федорівської об’єднаної
територіальної громади

Керуючись статтями 5, 10, 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.03.2020 № 211 «Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19», на виконання Протоколу № 6 від 16.03.2020 позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області, з метою дотримання підприємствами, установами, організаціями та громадянами санітарно-гігієнічних та санітарно-протиепідемічних правил і норм при здійсненні будь-яких видів діяльності на час дії карантинного режиму,
з о б о в' я з у ю:
1. Внести зміни та доповнення до заходів превентивного характеру, пов’язаних з реалізацією карантинного режиму на території Федорівської сільської об’єднаної територіальної громади, затверджених розпорядженням сільського голови від 12 березня 2020 р. №10 «Про запобігання поширенню на території Федорівської сільської об’єднаної територіальної громади коронавірусу COVID-19», затвердивши їх у новій редакції, що додається.
2. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету Шечкову Тетяну Василівну .

Сільський голова В.ЧЕРНОУС
ЗАТВЕРДЖЕНО
Розпорядження сільського голови
17.03.2020 № 12
Заходи превентивного характеру, пов’язані з реалізацією
карантинного режиму на території Федорівської сільської
об’єднаної територіальної громади

1. Заборонити проведення на території громади усіх масових заходів, у яких бере участь понад 10 осіб, крім заходів, необхідних для забезпечення роботи сільської ради .
2. Заборонити роботу закладів культури, спортивних комплексів, спортивних залів.
3. Заборонити роботу агропродовольчих та торговельних ринків, об’єктів громадського харчування (окрім приготування їжі за індивідуальним замовленням особи з наступною її доставкою).
4. Заборонити роботу усіх магазинів, крім продуктових на території громади.
5. Максимально обмежити пересування населення між населеними пунктами громади, а також пересування в громадських місцях без крайньої потреби.
6. Посилити проведення дезінфекційних заходів у транспортних засобах загального користування, місцях масового перебування людей.
7. Заборонити проведення прийому громадян посадовими особами сільської ради, підвідомчих підприємств, установ, організацій.
8. Посадовим особами сільської ради, підвідомчих підприємств, установ, організацій (роботодавцям):
- запровадити щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань;
- максимально провести здійснювану персоналом роботу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікацій та технологій;
- запровадити режим профілактичного спостереження за особами із числа персоналу, які відвідували країни інфекційного ризику самостійно або у сім’ї (близькому колі спілкування) де є такі особи;
- передбачити режим регулярного провітрювання службових приміщень, за можливості здійснювати кварцування;
- запроваджувати режим роботи на умовах скороченого та неповного робочого часу з урахуванням вимог, визначених законодавством, а також максимально сприяти реалізації права працівників на отримання, за їх проханням, оплачуваних відпусток та відпусток без збереження заробітної плати, що надаються працівникам в обов’язковому порядку, та відпустки без збереження заробітної плати, якi надаються за угодою сторін у порядку, визначеному законодавством.
- посилити інформаційно-роз’яснювальну роботу з населенням з питань дотримання санітарно-гігієнічних норм і правил запобігання зараження короновірусом.

Сільський голова В.ЧЕРНОУС

 

Вівторок, 17 Березня 2020 10:31 | Переглядів: 405