Офіційний сайт Федорівської сільської ради Пологівського району Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID- 19) в поминальні дні

Шановні мешканці громади!

За давніми традиціями через тиждень після Великодня ми відвідуємо могили своїх рідних, вшановуємо їх пам’ять. Але цього року ми живемо в особливий час — час поширення епідемії коронавірусу, і будь-які додаткові контакти з людьми можуть бути небезпечними.

Сьогодні єдиним засобом зупинити поширення пандемії є тільки жорсткий карантин – із забороною будь-яких зібрань, самоізоляцією вдома.

Постанова головного державного санітарного лікаря України «Щодо протидії поширенню коронавірусної хвороби (COVID- 19) в поминальні дні» ввела заборону на відвідування кладовища в поминальні дні. Винятки робитимуть лише для проведення поховання.

Мною підписане відповідне розпорядження на виконання даної постанови. На кладовищах громади розміщені оголошення. Інформація про закриття кладовищ для відвідування розміщена на офіційному сайті Федорівської сільської ради .

Шановні громадяни! Я ще раз звертаюся до вас з проханням бути відповідальними та утриматися від відвідування цвинтарів. Не слід провокувати нові спалахи COVID-19 на території нашої громади. Давайте подумаємо про те, що поруч живуть сотні людей із груп ризику, які не мають можливості дотримуватися режиму карантину без нашої з вами допомоги.

Вшанувати пам’ять близьких людей можна пізніше, коли мине небезпека. А сьогодні згадаймо наших покійних рідних у домашній молитві в тісному родинному колі.

Зараз настав час бути обачними та мудрими, я дуже сподіваюся на вашу свідомість. Лише спільними зусиллями та системною працею ми зможемо зупинити поширення небезпечного вірусу, створюючи умови, аби громада у якнайкоротшому часі повернулася до усталеного та звичного ритму життя.

Поважайте інших, стежте за собою та ми впораємося! Бережіть себе!

З повагою сільський голова

Середа, 22 Квітня 2020 11:03 | Переглядів: 336