Офіційний сайт Федорівської сільської ради Пологівського району Запорізької області

Розділи

Календар

« Квітень 2024 »
Пн 1 8 15 22 29
Вт 2 9 16 23 30
Ср 3 10 17 24  
Чт 4 11 18 25  
Пт 5 12 19 26  
Сб 6 13 20 27  
Нд 7 14 21 28  

Пошук

Новини

З Днем захисника України! З Днем козацтва! Зі святом Покрови!

Шановні військовослужбовці, ветерани Української армії, земляки, усі, хто любить свою Батьківщину і завжди готовий захищати її!

14 жовтня – це важливе релігійне свято Покрови Пресвятої Богородиці. Саме в цей день українські козаки обирали кошового отамана, а після ця дата стала Днем українського козацтва, а згодом і Днем захисника України.

День захисника України – досить нове свято, свято сили, мужності і патріотизму, яке ми вперше відзначили тільки в 2015 році.

Цей день – данина поваги всім, хто віддав життя за Батьківщину і хто своїм безприкладним героїзмом відстояв право нашого народу на свободу і можливість бути господарем на рідній землі і вибирати свою долю.

Ми дякуємо тим, хто зі зброєю в руках, піддаючи своє життя смертельній небезпеці, захищав і захищає нашу країну. Особливі слова подяки – нашим ветеранам, чий життєвий шлях, ратний і трудовий подвиг це головний моральний орієнтир, якого дотримуються багато поколінь захисників Вітчизни.

Навряд чи це свято можна назвати «Днем чоловіків», адже вітань у це свято достойні не тільки бійці АТО, військові, правоохоронці, ветерани Другої світової та УПА – й ті й інші боролися проти ворогів за свою рідну землю, співробітники оборонпрому, а і взагалі всі, хто працює на забезпечення потреб армії. Причому не тільки чоловіки, а й жінки, бо волонтерки, дружини службовців, що виховують дітей, матері солдат – також захищають Україну.

Тому, в День захисника України привітайте всіх знайомих і незнайомих військових та тих, хто працює на забезпечення потреб армії – вони дійсно цього заслужили.

Від щирого серця дякуємо всім нинішнім захисникам нашої Батьківщини – тим, хто в даний час проходить строкову службу в лавах Української армії, і особливо – тим, для кого цей захист став справою життя, хто своєю самовідданою працею вносить гідний внесок у зміцнення безпеки нашої країни.

То ж, шановні захисники України, вітаю вас з потрійним святом. Бережіть себе та близьких, нашу країну, мову, традиції. Спасибі вам за мужність і силу духу, за те, що на вас завжди можна покластися! Від щирого серця бажаю вам здоров’я, щастя, радості і миру!

Нехай це свято відважних і мужніх людей завжди буде мирним і радісним!

Голова Федорівської ОТГ Володимир ЧЕРНОУС



Вівторок, 13 Жовтня 2020 09:08 | Переглядів: 411