Офіційний сайт Федорівської сільської ради Пологівського району Запорізької області

Розділи

Календар

« Березень 2024 »
Пн   4 11 18 25
Вт   5 12 19 26
Ср   6 13 20 27
Чт   7 14 21 28
Пт 1 8 15 22 29
Сб 2 9 16 23 30
Нд 3 10 17 24 31

Пошук

Новини

Обласна комісія ТЕБ та НС внесла пом`якшення в обмеження «червоної» зони

Обласна комісія ТЕБ та НС внесла пом'якшення в обмеження «червоної» зони

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, що відбулося 6 листопада, було оновлено рівні епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Так, з 00:00 9 листопада встановлено «червоний» рівень епідемічної небезпеки у м. Запоріжжі, а також Мелітополі, Новомиколаївському, Оріхівському, Чернігівському і Пологівському районах Запорізької області.

Під час засідання обласної комісії ТЕБ та НС прийняті відповідні обмеження для території з «червоним» рівнем обмеження.

Забороняється:
• приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які проводять діяльність у сфері культури, крім відвідувачів «автоконцертів»;
• приймання глядачів у кінотеатрах, крім «автокінотеатрів»;
• приймання відвідувачів в інших закладах розважальної діяльності;
• відвідування отримувачами соціальних або реабілітаційних послуг установ і закладів, що надають соціальні або реабілітаційні послуги особам, що перебувають у складних життєвих обставинах (тимчасове, денне перебування) крім установ і закладів, що надають соціальні послуги екстрено, центру обліку бездомних осіб, мобільних бригад соціально-психологічної допомоги, соціального патрулювання.

Крім того, забороняється діяльність з надання послуг громадського харчування, барів, ресторанів, кафе з 20:00 до 07:00. У часи роботи (з 07:00 до 20:00) вимагається забезпечити наповненість не більш як 50% посадкових місць у приміщеннях закладу. Також забороняється надання розважальних послуг у торгово-розважальних центрах.

Відновлюється рух громадського транспорту, за умови дотримання всіх карантинних обмежень. Проїзд у транспорті має бути організовано за кількістю місць для сидіння. Також, у звичному режимі залишається робота дитячих садків та навчання у школах для 1-4 класів. Учні 5-11 класів переходять на змішану форму навчання (дистанційно, очно, заочно). Дозволено приймання відвідувачів суб'єктами господарювання, які провадять діяльність у сфері торгівельного і побутового обслуговування населення.

Від кожного мешканця залежить, як надалі буде розвиватися ситуація із захворюваністю, тому наразі вкрай необхідно носити захисні маски у громадських місцях, дотримуватись соціальної дистанції, робити дезінфекцію приміщень, регулярно мити руки з милом і обробляти їх антисептиком.

Ознайомитися з протоколами обласної та місцевої комісії з питань ТЕБ та НС можна нижче.

 

Протокол №39 ЗОДА.pdf

Понеділок, 09 Листопада 2020 14:50 | Переглядів: 355