Офіційний сайт Федорівської сільської ради Пологівського району Запорізької області

Розділи

Календар

« Травень 2024 »
Пн   6 13 20 27
Вт   7 14 21 28
Ср 1 8 15 22 29
Чт 2 9 16 23 30
Пт 3 10 17 24 31
Сб 4 11 18 25  
Нд 5 12 19 26  

Пошук

Новини

Сьогодні у нашій громаді скорботний день. Страшна, жорстока війна забрала життя нашого воїна-земляка Москаленка Івана Миколайовича.
Громада зібралась, щоб вшанувати пам’ять та провести в останній путь нашого мужнього захисника України.
Народився наш Герой 12 липня 1977 року, після здобуття середньої освіти в Федорівській середній школі хлопець твердо вирішив стати механізатором та працювати на землі.
Разом із дружиною виховували двох дітей, облаштували гарне, затишне подвір’я, будували плани на майбутнє. Але кривава війна чорною імлою охопила рідну землю…
Іван Миколайович не зміг спокійно всидіти вдома і мужньо став на захист Батьківщини та проходив військову службу . Під час виконання бойового завдання на Донеччині, він отримав тяжке поранення не сумісне з життям.
Прощання з загиблим воїном Москаленко Іваном Миколайовичем у місті Запоріжжя (капустянське кладовищі), де зібралися його рідні, близькі та друзі, бойові побратими загиблого, а також жителі нашої громади.
• Ціною свого життя Іван Миколайович здійснив найбільший подвиг - віддав своє життя за цілісність і незалежність України. На віки-вічні його ім'я буде вписане в історію нашої громади та України як воїна – Героя. Важко знайти слова втіхи, неможливо загоїти біль та гіркоту від втрати рідної, близької людини, та нехай добрий, світлий спомин про мужнього захисника стане сильнішим за смерть і назавжди залишиться у пам’яті рідних, друзів, бойових побратимів, усіх, хто знав його, любив і шанував. Сумуємо разом із рідними, низько схиляємо голови у скорботі. Нехай душа загиблого воїна Івана знайде вічний спокій.
Слава УКРАЇНІ! Героям слава!



субота, 30 Вересня 2023 17:04 | Переглядів: 487